Partenerul dumneavoastră competent pe piața din România în domeniul financiar-contabil

 

 

Derpre noi

 

Mattig Accounting & Controlling BucurestiMattig Expert Swiss Partners SRL Timișoara şi 

Mattig Expert Sibiu SRL Hermannstadt sunt filialele din România a unei firme internaţionale de contabilitate, consultanţă fiscală şi consultanţă financiară. Societatea mamă, Treuhand- und Revisionsgesellschaft Mattig-Suter und Partner Schwyz, a fost fondată în 1 mai 1960 şi este astăzi una dintre cele mai importante companii de contabilitate, audit și servicii fiduciare din spațiul elvețian vorbitor de limbă germană.

 

Cele trei companii româneşti sunt înregistrate ca membru C.E.C.C.A.R (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), iar echipa noastră de experți contabili și consultanți fiscali oferă servicii complexe pentru cele mai înalte cerinţe ale clienţilor noştri. Punctele noastre forte sunt experienţa largă în diferite domenii, competenţa profesională şi promptitudinea; devenind, astfel, un partener de încredere pentru soluționarea problemelor dumneavoastră financiar-contabile sau pentru organizarea unor traininguri de specialitate.

 

Cunoașterea pieței locale și rețeaua de specialiști și colaboratori de care dispunem ne recomandă drept partenerul preferat pe piața din România pentru firme cu activitate internațională. Vom servi o gamă largă de clienţi, în principal firme mici şi mijlocii deţinute de companii din Elveţia, Germania şi Austria, precum şi companii locale.

 

Mattig Accounting & Controlling București şi Mattig Expert Swiss Partners Timișoara au fost ambele fondate în 2008, în timp ce Mattig Expert Sibiu a fost înfiinţată în anul 2013.

 

 

 

 

 

Firma contabilitate acreditata CECCARFirma membra a Camerei Consultantilor Fiscali