Echipa Mattig participă la evenimentul caritabil Christmas Gifts

 

De la începuturi, echipa Mattig a crezut în potenţialul de dezvoltare al oamenilor din România şi a dorit să contribuie la crearea unui mâine mai bun şi mai plin de oportunităţi nu numai pentru angajaţi, clienţi, şi pentru mediul de afaceri în general, ci şi pentru membrii defavorizaţi ai societăţii. În lumina acestei viziuni, grupul de firme Mattig a ajuns deja la o lungă tradiţie în ce priveşte implicarea în proiecte caritabile.

 

În linia acestei tradiţii, echipa Mattig din Bucureşti a participat la proiectul caritabil Christmas Gifts RO. Prin contribuţia lor, membrii echipei doresc să aducă la un nou nivel proiectul ce are ca scop strângerea de donaţii pentru persoane aflate în dificultate.

 

De 6 ani, donaţiile Christmas Gifts ajung în fiecare an la o altă destinaţie: în 2007, la secţia de geriatrie a Spitalului Sfântul Luca şi secţia de Oncologie a spitalului Marie Curie, în 2008 la centrul de îngrijire a copiilor cu nevoi speciale Pazon din Sălăjan, în 2009 la Orfelinatul nr. 6 din Voluntari, în 2010 la centrul de îngrijire al bătrânilor de la Mănăstirea Pasărea.

 

Anul acesta, membrii echipei au strâns jucării, dulciuri şi haine pentru a le oferi personal celor aproape 300 de copii aflaţi în grija părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului. Pe lângă aceasta, echipa a atras donaţii de la multe alte persoane din reţeaua sa de contacte. Firma Mattig Audit Partners s-a implicat printr-o donaţie în beneficiul acestor copii, bani cu care s-au cumpărat hrană şi alte lucruri necesare lor.

 

Cadourile de Crăciun au fost oferite copiilor pe data de 18 decembrie. Dorinţa noastră, ca fiecare copil de la Valea Plopului să primească anul acesta o mică supriză de la Moş Crăciun, a fost împlinită.