Consultanţă financiară şi alte servicii

 

În colaborare cu partenerii noștri Mattig Management Partners, oferim următoarele servicii:

 

Raportare managerială

 

În cadrul acestei raportări pregătim bugete de venituri şi cheltuieli, rapoarte de gestiune (care cuprind o comparaţie între buget şi rezultatele actuale), concepem previziuni financiare şi întocmim alte rapoarte cerute de management sau acţionari.

 

Asistență în tranzacții de M&A

 

Serviciile de due diligence fiscal combinate cu serviciile de due diligence financiar oferă investitorilor interesați de România un pachet complet de servicii pentru a efectua investiții eficiente. Scopul principal de due diligence este acela de a determina gradul în care compania (pentru perioada supusă revizuirii) îndeplinește toate cerințele și obligațiile legale din România, precum și detectarea gamei de riscuri fiscale care ar putea influența valoarea estimativă a companiei. Serviciile noastre de due diligence fiscal se adresează atât cumpărătorului cât și vânzătorului, în cadrul etapei de pre-achiziție dar și a celei de post-achiziție, acordând asistență în vederea optimizării tranzacțiilor.

 

Traininguri (cursuri) de Risk Management și personalizate

 

La solicitarea clienților noștri, oferim servicii de training în domeniul fiscal și financiar adaptate cerințelor fiecărui client în parte. Programele de formare sunt flexibile, pe teme specifice în domeniul fiscal și financiar. Sesiunile de training sunt axate pe probleme practice, menite să ajute clientii noștri să își atingă obiectivele de business.
În momentul de față oferim traininguri pe tema Internal Risk Management și Money Collection.

Pentru o ofertă personalizată de training pe alte teme vă rugăm să ne contactați. 

 

Alte servicii

  • Planuri de afaceri pentru finanțări
  • Studii de fezabilitate
  • Elaborarea rapoartelor financiare necesare pentru obținerea de credite
  • Evaluarea patrimoniului companiei
  • Acordarea de asistență pentru organizarea departamentului financiar contabil, a circuitului documentelor și a politicilor financiar-contabile